д-р Терзийски

Психиатър психотерапевт - д-р Терзийскипсихиатър

Психотерапия - лечение на депресии, страх, безпокойство...Психотерапията е метод, чрез който с помоща на терапевта можете да достигнете до много дълбоко скрити от съзнанието проблеми, които са емоционално неразрешени или пък корена им е в детството, но които продуцират симптоми на пръв поглед нямащи нищо общо с тeзи проблеми.
Твърде често оплакванията включват богата гама от невротично естество, например:
главоболие, безпокойство, пристъпи на повишено напрежение, съпроводени със сърцебиене, чувство за загуба на контрол, смущения в дишането, страх от инфаркт, инсулт или страх от полудяване.
Умело приложение на различните терапевтични методики довежда до справяне с тези състояния до окончателното им изчезване.

Проблемно ориентирана (краткосрочна) психотерапия
Това е терапевтичен метод, чрез който с помоща на вашия терапевт в хода на не дълъг брой терапевтични сесии ще бъдете в състояние да направите най-подходящия за вас избор, който да възстанови вмоционалния Ви баланс и да Ви накара да се чувствате успешни.

Когнитивно-поведенческа психотерапия
Това е терапевтичен метод, чрез който с помоща на Вашия терапевт ще бъдете в състояние чрез алтернативни поведенчески и мисловни методики да разрешите съществен за вас проблем.

Психодрама
Това е терапевтичен метод за поставяне в различни роли, чрез който може да се получи ценна информация за това как бихме се чувствали на мястото на човека, на когото държим.

 

© 2010 Terziiski.com Всички права запазени. Изпълнител на проекта .kRaev.